Loading...

Måleriföretag i Stockholm

Vi är ett väletablerat Måleriföretag som utför alla vanligt förekommande målnings-arbeten vid nyproduktion, ombyggnader och service-jobb. AB Carléns Måleri hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i hela Stockholm med omnejd.

Välkommen att kontakta oss redan idag på 08-545 602 30!

Målerientreprenader

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

AB Carléns Måleri utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till renoveringar och ombyggnationer. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Hela vår organisation är trimmad för att kunna möta utmaningarna vid målerientreprenader.

Vi offererar snabbt och korrekt mot befintliga handlingar.
Behöver ni hjälp med att ta fram beskrivande och styrande handlingar vid större projekt så bistår vi gärna.

Ordning & Reda

AB Carléns Måleri innehar alla certifikat och behörigheter som behövs för respektive byggnadsprojekt. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar.

Företaget är medlem i branschorganisationen Måleriföretagen och Svenskt Näringsliv. AB Carléns Måleri innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Föreningar

Fräscha fastigheter med kvalitet i detaljerna uppskattas av alla.
Vi ser till att er BRF alltid är attraktiv.

Det enklaste sättet att hålla efter, och därmed också hålla värdet, är en handlingsplan. Genom fasta punkter för ex. utvändig målning av fönster, reparation av fasad och uppfräschning av trapphus missas inget underhåll och kostnaderna kan hållas nere. Vi håller dessutom med jour- och servicemålare för projekt som uppstår under avtalets gång.

Vi inleder alla samarbeten genom att göra ett komplett förslag för underhåll och utveckling av er fastighet.Vid ombyggnader har vi trygga samarbeten med byggare, el- och rörfirmor.

Förvaltare

Vi jobbar som en nära partner till flera förvaltare.
Vi har fått förtroendet att leda flera renoveringar på existerande fastighetsinnehav med exempelvis målning av trapphus och allmänna utrymmen och utvändig målning av fasader och fönster.

Vi har även erfarenhet av att leda renovering av ytskikt i flera lägenheter och kommersiella lokaler.

Vid ombyggnader har vi trygga samarbeten med byggare, elektriker och rörmokare.